6986128067 Ναυπάκτου 250 Α, Μεσολόγγι kostasfl1958@hotmail.com
hero image

 

 
 
     
 

FLO'S APARTMENTS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ


Τα δωμάτια

Το Flo's APARTMENTS βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Μεσολογγίου φτάνοντας από ΑΝΤΙΡΡΙΟ, σε απόσταση 2,3χλμ από την κεντρική Πλατεία.
Διαθέτει άνετο PARKING περιφραγμένο με μεγάλο κήπο διακοσμημένο με διάφορα δέντρα και γκαζόν.
Εκτείνεται σε Ισόγειο και 1ο Όροφο.
Διαθέτει δωμάτια για 2 έως και 5 άτομα, τόσο σε δίχωρα διαμερίσματα όσο και σε δωμάτια ΣΤΟΥΝΤΙΟ.

Τα δωμάτια διαθέτουν εξοπλισμό κουζίνας, TV, WI FI, στεγνωτήρα μαλλιών και κάποια από αυτά διαθέτουν καναπέ με δυνατότητα να γίνεται κρεβάτι, ο οποίος κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης μπορεί να φιλοξενήσει επιπλέον 1 ή 2 άτομα ανάλογα.

Στα διαμερίσματά μας δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια.

 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  Οι τέλειες διακοπές για ζευγάρι ή οικογένεια!
 
     
 
Κάνοντας κάποιος τις διακοπές του στα Flo” s APARTMENTS εύκολα μπορεί να επισκεφθεί την παραλία της & Τουρλίδας & στο Μεσολόγγι σε απόσταση 6χλμ μέσα από μια φανταστική διαδρομή ,διασχίζοντας την Λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου. Επίσης σε απόσταση 10χλμ βρίσκεται η παραλία του Κρυονερίου.
Επιπλέον, σε απόσταση 30χλμ περίπου βρίσκεται η ατέλειωτη παραλία του "ΛΟΥΡΟΥ" και εκεί κοντά μπορεί κάποιος να απολαύσει ένα πανέμορφο τοπίο στις εκβολλές του Αχελώου.
Επίσης εάν κάποιος θέλει να περιπλανηθεί τριγύρω στη Λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου με λίγη τύχη μπορεί να συναντήσει και να δεί από κοντινή απόσταση τα υπέροχα και Πανέμορφα φλαμίνγκο τα οποία είναι τακτικοί επισκέπτες της Λιμνοθάλασσας.
 

Πολύ κοντά στην παραλίας της Τουρλίδας μπορεί κανείς να επισκεφθεί το μουσείο Άλατος, η κτιριακή υποδομή του οποίου βρίσκεται δίπλα στις παρακείμενες αλυκές Τουρλίδας.

Μπορεί να επισκεφτεί, επίσης, αρχαιολογικούς χώρους όπως ΚΑΛΥΔΩΝΑ - ΠΛΕΥΡΩΝΑ.

Μέσα στην πόλη υπάρχουν αρκετά μουσεία αρχαιοελληνικών χρόνων, αλλά και νεωτέρων, άρτια οργανωμένα και ο κήπος των ΗΡΩΩΝ με μνημεία από την πλούσια ιστορία του τόπου μας.

 
 
     
 
 
 
 
 
     
  FLO'S APARTMENTS
Για κρατήσεις και πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6986 128 067
 
     
 
 
 
     
 

Check-in: από 13:00 έως 21:00, Check-out: από 11:00 έως 12:00